Týždne zliav
Zľava až 50 % na produkty ARISTON pre oblasti zasiahnuté povodňami
Rozbalený, použitý a zánovný tovar
Úsporná domácnosť

Potrebujete poradiť s výberom veľkých spotrebičov? Pri nákupe viacerých vám zvýhodníme cenu.

Na Váš dotaz odpovieme do 24 hodín (počas pracovných dní).

Zásady spracovania osobných údajov

SmartHome - inteligentná domácnosť

Smart Home – inteligentná domácnosť predstavuje systém zariadení a technológií, ktoré spolu komunikujú prostredníctvom internetu. Systémom Smart Home dokážete aj na diaľku vo vašej domácnosti ovládať pohodlne rôzne prístroje, pripojené na domácu wifi. Zariadenia medzi sebou spolupracujú a ich prepojenie cez internet umožňuje ovládať ich funkcie z ľubovoľnej vzdialenosti. Priamo z vášho smartfónu vďaka inteligentnej domácnosti Smart Home dokážete zapnúť práčku, sušičku prádla, pustiť si domáce kino či regulovať kúrenie, nech sa nachádzate kdekoľvek. Objavte budúcnosť bývania s inteligentnou domácnosťou Smart Home, vyberte si z našej ponuky Smart Home produkty a získate nielen kvalitný produkt, ale aj väčší komfort a nižšie náklady za elektrickú energiu.

[VIAC]

Výhody inteligentnej domácnosti Smart Home

Pohodlie a automatizácia 

Jednoducho cez mobilné aplikácie alebo pomocou hlasových asistentov ovládate vo svojej domácnosti osvetlenie, klimatizáciu, kúrenie a iné domáce spotrebiče odkiaľkoľvek.

Energetická úspora

Inteligentné termostaty a osvetlenie pomáhajú znížiť spotrebu energie. Systémy dokážu monitorovať vaše zvyky a prispôsobiť sa im, aby sa minimalizovali náklady na energiu.

Bezpečnosť a ochrana

Inteligentné kamery, senzory pohybu ako aj dverové zámky so smart technológiou sú dokonalými strážcami vášho bezpečia. Systémy ihneď vysielajú upozornenia na nezvyčajné aktivity a prostredníctvom kamier s vysokým rozlíšením môžete sledovať váš domov nech sa nachádzate kdekoľvek.

Personalizácia

Smart Home systémy sa prispôsobia vášmu životnému štýlu. Jednotlivé režimy si dokážete nastaviť tak, aby sa všetko automaticky prispôsobilo vášmu harmonogramu.

Integrácia s ďalšími zariadeniami

Inteligentná domácnosť umožňuje hladkú integráciu rôznych zariadení – od kuchynských spotrebičov až po zábavné systémy. Všetky sú prepojené a pracujú v harmónii, čím vám ušetria čas a energiu.

Ako začať s inteligentnou domácnosťou?

Smart Home zariadenia sú navzájom prepojené cez internet a viete ich ovládať prostredníctvom jedného centrálneho zariadenia – smartfónu, tabletu, notebooku alebo konzoly. Stačí postupne pridávať jednotlivé prvky, ako sú inteligentné svetlá, zásuvky, termostaty, osvetlenie či bezpečnostné kamery. Smart Home technológie sú flexibilné, takže ich môžete prispôsobiť svojim potrebám a postupne rozširovať podľa toho, čo vám najviac vyhovuje.