Filter

Cena

0 € - 40 €

Stav produktu

Skladom

Týždne zliav
Zľava až 50 % na produkty ARISTON pre oblasti zasiahnuté povodňami
Rozbalený, použitý a zánovný tovar
Úsporná domácnosť

Potrebujete poradiť s výberom veľkých spotrebičov? Pri nákupe viacerých vám zvýhodníme cenu.

Na Váš dotaz odpovieme do 24 hodín (počas pracovných dní).

Zásady spracovania osobných údajov

Detektory a senzory pre inteligentnú domácnosť

S inteligentnými senzormi máte váš domov pod kontrolou, či už ste doma, alebo na cestách. Smart senzory ako súčasť inteligentnej domácnosti vám poskytnú presné informácie z vašej domácnosti, čím zvyšujú vašu bezpečnosť, pohodlie a efektivitu. Vďaka smart senzorom dokážete rýchlo reagovať  na rizikové situácie vo vašom dome, pretože upozornenia na hrozbu vám prídu v reálnom čas priamo do telefónu. Navyše mnohé smart senzory okamžite spúšťajú automatické reakcie, napríklad zhasnutie svetiel, keď odídete z miestnosti, alebo nastavenie kúrenia pri návrate domov. Nespornou výhodou je úspora energie, pretože monitorovaním prostredia smart senzory pomáhajú optimalizovať spotrebu energie a znižovať náklady.

Zjednodušte si život a zabezpečte maximálnu bezpečnosť a pohodlie. Smart senzory sú prepojené s vaším smart home systémom, čo vám umožňuje ich ovládanie a monitorovanie na diaľku cez aplikácie.

[VIAC]

Chcete zvýšiť bezpečnosť vášho domova? Ideálnym riešením sú senzory pohybu, ktoré v reálnom čase detekujú pohyb v miestnosti a následne spúšťajú akcie, ako je zapnutie svetiel alebo alarmov. Pred neoprávneným vstupom do vášho domu, firmy či bytu zvýšite ochranu svojho majetku dverovými a okennými senzormi. Tie navyše umožňujú automatické ovládanie klimatizácie či kúrenia, keď sú otvorené okná. 

Senzory teploty a vlhkosti monitorujú klimatické podmienky v miestnosti, čo umožňuje inteligentnému termostatu alebo ventilácii automaticky upravovať teplotu pre optimálne pohodlie a úsporu energie. Inteligentné senzory dymu a oxidu uhoľnatého vás okamžite upozornia na nebezpečenstvo požiaru alebo úniku plynu. Detekovať aj malé úniky vody vám pomôžu senzory úniku vody.