Posezónny výpredaj
Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope po prihlásení do zákazníckeho účtu.

STIGA ESTATE 7102HW kosačka traktorová

DOPRAVA ZADARMO
STIGA ESTATE 7102HW kosačka traktorová Zväčšiť

STIGA ESTATE 7102HW kosačka traktorová

STIGAESTATE7102HW

441926

STIGA

Nový produkt

AUTORIZOVANÝ PREDAJCA
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Estate 7102 W Benzínový traktor Domov ESTATE 7102 WEstate 7102 W Benzínový traktor Vysokovýkonný záhradný traktor so silným motorom ST 650 Twin Powered STIGA s objemom 635 cm3 pre ten najlepší v... zobraziť viac
Cena

3 799,00 €

3 799,00 €

Skladom: 1 ks

Máte záujem sa pýtať na produkt
STIGA ESTATE 7102HW kosačka traktorová ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania
Posezónny výpredaj

Príslušenstvo

Detaily

Estate 7102 W Benzínový traktor Domov ESTATE 7102 WEstate 7102 W Benzínový traktor Vysokovýkonný záhradný traktor so silným motorom ST 650 Twin Powered STIGA s objemom 635 cm3 pre ten najlepší výkon a spoľahlivosť. Rozsiahla 102 cm rezacia plošina s časovanými nožmi spolupracuje s priestranným 300-litrovým zberným košom na zabezpečenie rýchlej práce na veľkej ploche. Medzi ďalšie žiaduce vlastnosti patrí hladký hydrostatický pohon ovládaný pedálom. Úplne nový, výkonný a spoľahlivý ST 650 Twin Powered by motor STIGA. Rozsiahle 102 cm žacie ústrojenstvo s časovanými nožmi Priestranný 300 l zberač trávy LED svetlá pre skvelú viditeľnosť pracovného priestoru Odolný a pevný vďaka liatinovej prednej náprave Vrátane mulčovacej zástrčky. Ťažné zariadenie a nabíjačka batérie sa predávajú samostatne. PODROBNOSTI A ŠPECIFIKÁCIE PRODUKTU Záhradný traktor Estate 7102 W je výkonný a vysoko produktívny stroj určený pre záhradníkov, ktorí hľadajú rýchly a efektívny spôsob obhospodarovania veľkého trávnika alebo plochy so zmiešanou trávou. Pohon je dodávaný motorom ST 650 Twin Powered by STIGA s objemom 635 cm3, ktorý spája technológiu OHV s usporiadaním valcov V-Twin, aby sa maximalizoval výkon a krútiaci moment a zároveň sa minimalizovali vibrácie a spotreba paliva.Vďaka extra širokému 102 cm kosiacemu ústrojenstvu a dvom synchronizovaným nožom, ktoré optimalizujú prúdenie vzduchu v podpalubí, tento stroj pokryje veľkú plochu v rýchlom čase a je schopný zbierať dlhé vlhkétrávu bez zablokovania vyhadzovacieho žľabu.Priestranný 300-litrový kôš na trávu znamená, že zastávok na vyprázdňovanie bude veľmi máloKombi 7102 W využíva displej so šiestimi LED diódami na palubnej doske, ktorý zobrazuje všetky kľúčové prevádzkové indikátory vrátane stavu prevodovky, aktivácie parkovacej brzdy a stavu batérie.Môže to byť statný stroj, ale Estate 7102 W je napriek tomu veľmi dobre manévrovateľný, s jeho nekonečne variabilným hydrostatickým pohonom, ktorý poskytuje plynulé zrýchlenie vpred aj vzad, čo zase uľahčuje prácu okolo prekážok a terénnych úprav.Tento trávnikový traktor ponúka vynikajúcu všestrannosť a má sedem prednastavených výšok kosenia, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám pomohli zvládnuť širokú škálu dĺžok trávy (nastavenie je od 30 do 90 mm).Model 7102 W, vyvinutý s dôkladnou pozornosťou venovanou pohodliu obsluhy – a teda potešeniu z jazdy – kombinuje volant STIGA Premium s mäkkou rukoväťou s nastaviteľným sedadlom Comfort Plus a jednoduché elektromagnetické zapínanie nožov. Odolný predný nárazník chráni motor v prípade náhodného nárazu.Vrátane mulčovacej zástrčky. Ťažné zariadenie a nabíjačka batérie sa predávajú samostatne.

Vlastnosti

Doprava ZADARMOÁno
Špeciálny výpredajÁno
Doporučená plocha kosenia/prevzdušňovania (m2)6000
Hmotnosť (kg)233
ElektroštartÁno
Výkon (HP)14,21
Počet valcov2
Zdvihový objem (cm3)635
Výrobca motoraLoncin
Typ prevodovkyhydrostatická
Palivová nádrž (l)8
Skeletplastový
SvetláÁno
NárazníkÁno
MulčovanieÁno
Šírka záberu (cm)102
Výška kosenia (mm)30 - 90
Zberný kôš (l)300

Tento produkt ešte nikto nehodnotil

Hodnotenie produktu

Hodnotenie ešte môžete upresniť

Recenziu zverejníme, keď overíme že spĺňa naše podmienky


Ďakujeme za vašu recenziu

Recenziu zverejníme, keď overíme, že spĺňa naše podmienky.

8 ďalšie produkty v rovnakej kategórii