Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope po prihlásení do zákazníckeho účtu.

LIEBHERR G 1223

DOPRAVA ZADARMO
VÝPREDAJ

LIEBHERR G 1223

G1223

398817

LIEBHERR

Nový produkt

AUTORIZOVANÝ PREDAJCA
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Mraznička Liebherr G 1223 Energitická . trieda F Objem mraziacich častí 98 l Spotreba energie za rok 212,51 kWh/ročne Hladina hluku 39 dB Trieda emisií hluku šíriaceho sa vzduchom C Ovládanie Magic... zobraziť viac
Posledný kus za túto cenu!
Cena

299,00 €

-60,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


299,00 €

Skladom: 1 ks

Máte záujem sa pýtať na produkt
LIEBHERR G 1223 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

Mraznička Liebherr G 1223 Energitická . trieda F Objem mraziacich častí 98 l Spotreba energie za rok 212,51 kWh/ročne Hladina hluku 39 dB Trieda emisií hluku šíriaceho sa vzduchom C Ovládanie MagicEye s LCD a grafickým ukazovateľom teploty Detská poistka áno Doba skladovania pri poruche 17,00 h Celková mraziaca schopnosť 6,00 kg / 24 h Zásuvky 3 Doraz dverí vpravo s možnosťou výmeny Možnosť zasunutia cez predné vetranie áno Vonkajšie rozmery (V/Š/H) 85,1 / 55,3 / 62,4 cm farba:biela 

G1223-1

SmartFrost

So SmartFrost výrazne znížite tvorbu námrazy v interiéri a na zmrazených potravinách. Odmrazovanie je preto potrebné len zriedka. Steny interiéru sú hladké, vďaka čomu sa ľahko čistia. Zapenený ovinutý odparovač zaručuje vysokú energetickú efektivitu a rovnomerné chladenie.

GN1066-2

Automatika SuperFrost

Automatika SuperFrost robí zo zmrazovania jednoduché a úsporné potešenie. Prevezme rýchly pokles teploty na -32 °C a tak zabezpečí rezervu chladu pre zamrazenie so zachovaním vitamínov. Ihneď po skončení procesu zmrazovania sa automatika SuperFrost prepne po maximálne 65 hodinách späť do normálnej prevádzky a prispieva tak k úspore prúdu.

GN1066-4

Detská poistka

Detská poistka sa dá naprogramovať tak, aby zabránila neúmyselnému vypnutiu zariadenia. Ak je detská poistka zapnutá, je zobrazená symbolom v MagicEye.

GN1066-5

FrostSafe

Pri FrostSafe sa vysoké a vyberateľné zásuvky uzatvoria po obvode. Po otvorení zariadenia tak z nich neunikne tak rýchlo chlad. Priesvitné čelá priečinkov zaručujú optimálny prehľad o vašich zmrazených zásobách.

GN1066-6

VarioSpace

Pri všetkých mrazničkách s NoFrost a SmartFrost sa dajú zásuvky a pod nimi umiestnené sklenené dvojité dná pohodlne vyberať von. Vznikne tak VarioSpace, čo je praktický systém pre extra odkladacie miesto, aby sa rýchlo vytvoril priestor aj pre väčšie tovary, ktoré treba zmraziť.

GN1066-7

Vymeniteľný doraz dverí

Zariadenia sú v závode vybavené s pravým dorazom dverí. S možnosťou výmeny dorazu dverí sa dá zariadenie na svojom mieste vždy optimálne používať.

G1223-2

FrostProtect

Pre zaručenie optimálnej prevádzky mraziacich zariadení aj pri nízkych teplotách okolia sú zariadenia vďaka funkcii FrostProtect nadimenzované na mimoriadnu spôsobilosť na nízke teploty do -15 °C. Pracujú naďalej efektívne, aj keď teplota okolia klesne pod 10 °C. Zariadenia môžete vďaka tomu postaviť aj do nevyhrievaných miestností, napríklad do garáže.

G1223-3 G1223-4 G1223-5

Vlastnosti

VýpredajÁno
Doprava ZADARMOÁno
Farbabiela
Akumulačná doba(h)17
Objem mrazničky (l)98
Ročná spotreba el. energie (kWh/rok)212.5
Beznámrazový systémNie
Hlučnosť (dB)39
Typ mrazničkyskriňová
Výška (cm)85
Šírka (cm)55.3
Mraziaci výkon (kg/24h)6
Hĺbka (cm)62.4
Energetická trieda 2021(rozsah A-G)F
Počet zásuviek mrazničky3
Špeciálny výpredaj 2Áno

Prílohy

Tento produkt ešte nikto nehodnotil

Hodnotenie produktu

Hodnotenie ešte môžete upresniť

Recenziu zverejníme, keď overíme že spĺňa naše podmienky


Ďakujeme za vašu recenziu

Recenziu zverejníme, keď overíme, že spĺňa naše podmienky.