Smršť zľavových kódov
Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope po prihlásení do zákazníckeho účtu.

ADLER AD7917 odvlhčovač vzduchu

DOPRAVA ZADARMO
BENEFIT

ADLER AD7917 odvlhčovač vzduchu

AD7917

394465

ADLER

Nový produkt

Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 5 a viac ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Adler AD7917 je kompresorový odvlhčovač vzduchu s dennou kapacitou 10 litrov vody. Prístroj je navrhnutý tak, aby znižoval úroveň vlhkosti v miestnostiach, ako sú kúpeľne, sušičky, šatníky. Pomáha ... zobraziť viac
Cena

139,99 €

-40,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


139,99 €

Skladom: viac ako 5 ks

Máte záujem sa pýtať na produkt
ADLER AD7917 odvlhčovač vzduchu ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania
Smršť zľavových kódov

Detaily

Adler AD7917 je kompresorový odvlhčovač vzduchu s dennou kapacitou 10 litrov vody. Prístroj je navrhnutý tak, aby znižoval úroveň vlhkosti v miestnostiach, ako sú kúpeľne, sušičky, šatníky. Pomáha udržiavať správnu vlhkosť v knižniciach, múzeách, archívoch, serverovniach a iných miestnostiach vystavených príliš vysokej vlhkosti vo vzduchu. Skvele funguje aj pri sušení nižších podlaží, ako sú suterény a garáže, a v prípade zaplavenia. Ak je umiestnený napríklad v práčovni, výrazne sa urýchli sušenie odevov. Pri pravidelnom používaní odvlhčovača Adler AD7917 sa výrazne znižuje riziko vzniku plesní a húb, ktoré majú negatívny vplyv na ľudské zdravie.Charakteristika a technické údaje: Kompresorový odvlhčovač vzduchu Kapacita odvlhčovania (32 °C / 80% relatívna vlhkosť) - 10 litrov/24 hodín Pre miestnosti až do 60 m3 Prietok vzduchu 120 m3/h Ľahká obsluha - 1 rýchlosť ventilátora Nádrž na vodu 2,2 litra Funkcia nepretržitého odvádzania vlhkosti Funkcia rozmrazovania Funkcia čistenia vzduchu pomocou PP filtra a filtra s aktívnym uhlím Rozsah pracovnej teploty: 5-32 °C Kontrolka plnej nádrže na vodu Odtoková hadica je súčasťou balenia Chladivo R290/35g Hladina hluku max 45 dB Rozmery (šírka x hĺbka x výška): 280 x 240 x 480 mm (s kolieskami) Hmotnosť 9,5 kg Príkon nominálny 200W, maximálny 245W Napájanie 220-240 V, 50 HzAdler AD7917 sa ovláda jediným tlačidlom, vďaka čomu je každodenné používanie hračkou. Keď sa zabudovaná nádržka naplní vodou, zariadenie sa automaticky vypne, takže nehrozí zaplavenie miestnosti. Vysoká účinnosť kompresoru umožňuje absorpciu až 10 litrov vody zo vzduchu denne. Odvlhčovač má estetický vzhľad, relatívne malé rozmery a kolesá pre ľahkú prepravu. Použitím dvoch filtrov (peľ a uhlík) prístroj súčasne s odvlhčovaním vzduch čistí. Výrobok je určený pre miestnosti s objemom do 60 m3 a teplotou 5-32 °C. Pri výrobe bolo aplikované ekologické chladivo R290. Zariadenie môže pracovať aj v nepretržitom režime tak, že namiesto zabudovanej nádrže odvádza vodu priamo do kanalizácie.

Vlastnosti

Príkon (W)200
Pripojenie k odpaduÁno
Doprava ZADARMOÁno
Kapacita odvlhčovania l/hod0,42
Špeciálny výpredajÁno
Objem nádrže (l)2,2
Doporučený priestor (m3)60
Regulácia vlhkostiNie
Automatické vypínanieÁno
Hmotnosť (kg)9.5
Funkcia ionizácieNie
Ďiaľkové ovládanieNie
Kampaň 3Smršť zliav
DisplejNie
BonusÁno
Benefit 2Akciová cena

Tento produkt ešte nikto nehodnotil

Hodnotenie produktu

Hodnotenie ešte môžete upresniť

Recenziu zverejníme, keď overíme že spĺňa naše podmienky


Ďakujeme za vašu recenziu

Recenziu zverejníme, keď overíme, že spĺňa naše podmienky.

11 ďalšie produkty v rovnakej kategórii