Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope po prihlásení do zákazníckeho účtu.

TCL 65" 65C745 QLED

DOPRAVA ZADARMO
NOVINKA
AKCIA

TCL 65" 65C745 QLED

65C745

450895

TCL

Nový produkt

Skladom: 4 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 4 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
TCL 65C745 Výnimočné farby QLED Vďaka najmodernejšej technológii Quantum Dot prináša tento televízor TCL skutočné filmové farby vytvorené z viac ako miliardy farieb a odtieňov. Všetky farb... zobraziť viac
Cena

789,00 €

-30,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka na TV:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia na TV:

789,00 €

Skladom: 4 ks

Máte záujem sa pýtať na produkt
TCL 65" 65C745 QLED ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

TCL 65C745

Výnimočné farby QLED

Vďaka najmodernejšej technológii Quantum Dot prináša tento televízor TCL skutočné filmové farby vytvorené z viac ako miliardy farieb a odtieňov.

Všetky farby, ktoré dokážu zachytiť filmové kamery. Vďaka nim je možné dosiahnuť takú úroveň reprodukcie farieb, detailov a hĺbky, ktorá nemá konkurenciu v žiadnom inom televízore LED alebo OLED.

TCL Full Array Local Dimming pre novú úroveň realizmu a kontrastu

Full array LED podsvietenie s až 220 zónami* umožňuje presné riadenie svetla rovnomerne po celej obrazovke. Oveľa živšie a presnejšie ako bežné okrajové LED televízory, ktoré na podsvietenie displeja používajú jeden rad LED diód.

 

Lokálne stmievanie TCL Full Array posúva váš zážitok zo sledovania ešte ďalej, pretože vám poskytuje nádherný kontrast s bohatými tmavými a živými jasnými farbami, maximalizuje kontrast na televízore. Reálny obraz s vylepšeným kontrastom, presnejšou čiernou a realistickým jasom.

*220 zón na 75''; 160 zón na 65''; 120 zón na 55''

4K HDR PRO: živé verné farby a najjemnejšie detaily

Najnovším štandardom pre obsah UHD je vysoký dynamický rozsah. HDR PRO poskytuje vynikajúci zážitok z vysokého dynamického rozsahu so skvelým kontrastom, detailmi tieňov a živými presnými farbami. Zažite neuveriteľné detaily obrazu tak, ako to zamýšľali tvorcovia filmu. Obraz, ktorý vidíte, je rovnako detailný ako v reálnom svete. Ponorte sa hlbšie do hĺbky a detailov!

 

V televízoroch TCL poskytuje technológia 4K HDR PRO v kombinácii s technológiou quantum dot vynikajúci zážitok z vysokého dynamického rozsahu (HDR), ktorý prináša presné farby a najjemnejšie detaily.

144Hz natívne zobrazenie pre špičkový pohyb pri rýchlo sa pohybujúcich obrázkoch

Vychutnajte si rýchlo sa pohybujúci obraz, napríklad pri športe alebo akčných filmoch, s realistickou plynulosťou a ostrejšími detailmi vďaka nášmu 144 Hz natívnemu displeju. Nič neprekoná 144Hz natívny pohyb.

 

144 Hz je najvyššia schopnosť obnovovacej frekvencie displeja tejto televíznej obrazovky. Vďaka tejto 144 Hz obnovovacej frekvencii bude signál spracovaný tým najlepším spôsobom, bez ohľadu na to, či je signál 50 Hz, 60 Hz, 100 Hz, 120 Hz alebo 144 Hz.

Ohromujúce HDR bez ohľadu na zdroj

Uistite sa, že môžete naplno využiť maximálnu kapacitu svojho televízora HDR: nech už si vychutnávate obsah Dolby Vision na Netflixe, Disney+ alebo obsah HDR 10+ na Amazon Prime Video, tento televízor 4K HDR TCL bude vždy podporovať ten najlepší formát.

 

Navyše technológia HDR Dolby Vision IQ optimalizuje kvalitu obrazu a prispôsobuje ju svetelným podmienkam v miestnosti. Vďaka svetelnému senzoru Dolby Vision IQ inteligentne optimalizuje televízor pre dokonalý obraz vo vašej miestnosti v každom okamihu.

 

Existuje veľa spôsobov, ako získať najlepšiu kvalitu obrazu HDR na televízore: HDR10, HDR HLG, HDR10+ na Amazon Prime , HDR DOLBY VISION na Netflixe a DOLBY VISION IQ.

 

Tento televízor TCL ich všetky podporuje!

Hrajte ako profesionál

Pre hráčov je citlivý televízor rovnako dôležitý ako televízor s plynulým a jasným obrazom. Vďaka podpore HDMI 2.1, ALLM, 144 Hz VRR a 120 Hz VRR, s herným panelom, Freesync Premium Pro a 240 Hz herným akcelerátorom zažijete automaticky najplynulejšiu akciu, najnižšiu latenciu a najlepšie nastavenie obrazu pre hranie hier.

240 Hz herný akcelerátor pre plynulé hranie počítačových hier

Pre profesionálnych hráčov je rýchla obnovovacia frekvencia veľakrát dôležitejšia ako rozlíšenie.

 

Vďaka najnovšej technológii TCL 240 Hz DLG* (Dual Line Gate) prináša funkcia automatického prispôsobenia obsahu vyššiu obnovovaciu frekvenciu a nižšiu latenciu. Od oveľa plynulejšieho herného zážitku vás delí len jeden dotyk.

 

V C74 Series sa 240 Hz obnovovacia frekvencia dosahuje prostredníctvom jedinečných algoritmov a technológie TCL. Rozlíšenie hry je automaticky nastavené na Full HD, aby bolo možné zobraziť 240 obrázkov za sekundu. Plynulý obraz pre najnovšie 240 Hz počítačové grafické karty a hry.


Všade okolo vás prúdi pohlcujúci, pohyblivý zvuk

Zvuk ešte nikdy neznel tak dobre. Pocíťte hlbšie spojenie s príbehmi a hudbou, ktorú milujete, vďaka zvuku, ktorý sa pohybuje všade okolo vás s dychberúcim realizmom.

 

Filmy a televízia. Pociťte silnejšie spojenie s postavami, keď si pustíte svoje obľúbené seriály a filmy v Dolby Atmos.

Hudba. Cíťte sa, akoby ste sa nachádzali vo vnútri svojich obľúbených skladieb, a objavte nové prvky hudby.

Hry. Presne určujte zvuky pomocou trojrozmerného presného zvuku a reagujte rýchlejšie vo svojich obľúbených hrách.

 

Dolby Atmos realisticky zachytáva pohyb každého objektu a vykonáva 360° priestorový zvuk. Spolu s kvalitou obrazu Dolby Vision™ vytvára skutočne filmový zážitok

Dolby Atmos a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories.

Zábava, ktorú máte radi. S malou pomocou spoločnosti Google

Služba Google TV spája filmy, relácie, televízne programy a ďalšie informácie z vašich aplikácií a predplatných a organizuje ich len pre vás.

Niektoré aplikácie, obsah a/alebo funkcie nemusia byť dostupné vo všetkých krajinách. Záleží na dostupnosti.

Technická špecifikácia

Veľkosť obrazovky

55 palcov. / 139.7 cm

Technológia širokých farieb

Quantum Dot

Rozlíšenie

3840 x 2160 

Spracovanie obrazu 

AiPQ 3.0 Processor 

65" (164cm) Smart QLED, 4K Ultra HD, Google TV,rozlíšenie 3840×2160 px 3900 PPI,144Hz Natívna frekvencia panela,Full Array Local Dimming (FALD) Direct LED - Priame podsvietenie rozdelené do zón,Micro Dimming Smart HDR,UHD Deep Learning AI SR Upscaling,Dolby Vision, HDR10+, HDR10, HLG,Dolby Vision IQ - Optimalizácia obrazu podľa okolitého osvetlenia pomocou svetelného senzora IMAX Enhanced,DVB-T2/C/S2 tuner, kodek HEVC (H.265) – nový digitálny štandard TÜV Rheinland Certifikácia nízkeho obsahu modrého svetla - Ľahké pre vaše oči Wi-Fi 6 (2.4GHz + 5GHz + standard AX, AC) LAN 4× HDMI 2.1 ALLM (Auto Low Latency Mode) VRR - HDMI 2.1 VRR, FreeSync Premium Hranie hier v 4K pri 144 FPS vďaka 144 Hz panelu a HDMI 2.1 1× USB 2.0 eARC CI slot (CI+ 1.4) HbbTV 2.0 Bluetooth DLNA zrkadlenie obrazu Ovládanie a vyhľadávanie hlasom (i v slovenčine) MagiConnect Chromecast párovanie s mobilným zariadením Android a iOS podpora Apple AirPlay2 a HomeKit aplikácia Google Duo pre videohovory a hlasové hovory pomocou USB kamery s podporou UVC Dolby Atmos DTS-HD zvukový výkon 30W operačný systém Google TV Multisound - zvuk do slúchadiel (jack 3.5mm výstup aj Bluetooth) a zároveň z TV reproduktorov a možnosť úpravy oboch hlasitostí zvlášť VESA 300x300 mm kovový bezrámčekový dizajn Energetická trieda Gí

Vlastnosti

Doprava ZADARMOÁno
Uhlopriečka / Rozlíšenie65"/165cm/4K UHD
Uhlopriečka obrazovky (palce/cm)65"/165cm
Typ HD rozlíšenia4K UHD
Rozlíšenie obrazovky (pix)3840 x 2160
Farbatitánová
Typ panela / frekvencia (Hz)QLED / 144
Technológia zobrazeniaQLED
Obnovovacia frekvencia (Hz)144
Smart TVWiFi,Bluetooth,Android
Typ tuneraDVB-T2,DVB-C,DVB-S2
TV tuner (DVB-T2)Áno
TV tuner (DVB-C)Áno
TV tuner (DVB-S2)Áno
Výstupy USB2/USB3/HDMI/SCART (počet)1 / 0 / 4 / 0
Počet HDMI4
SCART konektorNie
Počet USB 2.01
Slúchadlový výstupÁno
Počet USB 3.04
Technológia spracovania obrazuQLED
BluetoothBluetooth
Hmotnosť vrátane podstavca(kg)20.7
Výška vrátane podstavca(cm)89.8
Šírka vrátane podstavca(cm)144.4
Hĺbka vrátane podstavca(cm)31,6
Hmotnosť bez podstavca (kg)19.6
Ethernet vstupÁno
Výška (cm)82.5
Digitálny optický audio výstupÁno
Šírka (cm)144.4
Hĺbka (cm)7.2
VESA montáž300x300
Energetická trieda 2021(rozsah A-G)G

Prílohy

Tento produkt ešte nikto nehodnotil

Hodnotenie produktu

Hodnotenie ešte môžete upresniť

Recenziu zverejníme, keď overíme že spĺňa naše podmienky


Ďakujeme za vašu recenziu

Recenziu zverejníme, keď overíme, že spĺňa naše podmienky.

15 ďalšie produkty v rovnakej kategórii