Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope po prihlásení do zákazníckeho účtu.

ROBOROCK S8 Max V Ultra biely

DOPRAVA ZADARMO
NOVINKA
AKCIA

ROBOROCK S8 Max V Ultra biely

ROS8MAXVUTRAWH

447916

ROBOROCK

Nový produkt

AUTORIZOVANÝ PREDAJCA
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
ROBOROCK S8 Max V Ultra Výkonný a neúnavný pomocník Ušetrite veľa času a nechajte za seba upratovať robotický vysávač Roborock S8 MaxVUltra a zažite novú úroveň upratovania s ... zobraziť viac
Cena

1 429,00 €

-70,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

1 429,00 €

Skladom: 1 ks

Máte záujem sa pýtať na produkt
ROBOROCK S8 Max V Ultra biely ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

Detaily

ROBOROCK S8 Max V Ultra

XIVACS10-01

Výkonný a neúnavný pomocník

Ušetrite veľa času a nechajte za seba upratovať robotický vysávač Roborock S8 MaxVUltra a zažite novú úroveň upratovania s najnovšími technológiami. Vrcholný model Roborock S8 MaxVUltra sa vyznačuje vysokou sacou silou 10 000 Pa, vďaka čomu bude vysávanie podláh a kobercov jednoduchšie, ako kedykoľvek predtým. Funkcia automatického zosilnenia sacieho výkonu pri detekcii koberca umožňuje vysávaču precízne povysávať aj nečistoty usadené hlboko v koberci. V porovnaní s predchádzajúcim modelom disponuje Roborock S8 MaxVUltra dvoma valcovými kefami DuoRoller, ktoré zaisťujú vysokú účinnosť a upratovanie bez upchávania alebo zamotania. Tento model ponúka aj jedinečnú technológiu mopovania VibraRise 3.0, kedy robotický vysávač upratuje silou zvuku a podlahu čistí pomocou vibrácií s frekvenciou a 4 000× za minútu. Navyše pohodlne uprace koberce aj tvrdé podlahy počas jedného procesu – pri prejazde na koberec sa mop automaticky zdvihne a vysávač iba vysáva.

XIVACS10-03


Poradí si aj s hlboko usadenými nečistotami

Automatický vysávač Roborock S8 MaxVUltra sa okrem iného môže pochváliť technológiou Roborock's HyperForce s extrémnym sacím výkonom, ktorý vzrástol na úctyhodných 10 000 Pa. Preto bez problémov zvládne vysať všetky nečistoty, prach a dokonca aj tie najmenšie častice. Automatický vysávač rozpozná nečistoty a vďaka funkcii DirtDetect automaticky upraví svoj výkon tak, aby dosiahol vytúžené výsledky. Špeciálna flexibilná bočná kefa zoberie nečistoty aj pozdĺž stien, nábytky aj z rohov miestností. S mopovacím systémom VibraRise 3.0 využíva automatický vysávač Roborock sonické vibrácie s frekvenciou až 4 000 vibrácií za minútu, ktoré vytvára drhnúci efekt a bez problémov si poradí aj so zaschnutou špinou a blatom či ďalšími nečistotami. Výsledkom sú dokonale čisté a lesknúce sa podlahy.

XIVACS10-04

XIVACS10-05

Zabezpečí, že kobercom nehrozí navlhnutie

Roborock S8 MaxVUltra je inteligentný vysávač, ktorý rozpozná koberce. Pokiaľ teda robotickému vysávaču priamo v aplikácii nezakážete, aby na koberce prešiel, tak automaticky zdvihne mop, čím sa zabráni navlhčeniu kobercov. Robotický vysávač Roborock S8 MaxVUltra naopak zvýši svoj výkon, aby koberec precízne vysal, k čomu prispievajú aj dva gumové valčeky DuoRoller, ktoré umožňujú oveľa precíznejšie vysávanie, bránia akémukoľvek upchávaniu a zamotávaniu vlasov či zvieracích chlpov.

Pokročilá navigácia

Roborock S8 MaxVUltra je vybavený mimoriadne presnou navigáciou PreciSense LiDAR, ktorá umožňuje vysávaču upratovanie s vysokou presnosťou. Vďaka niekoľkým senzorom a laseru si vysávač naskenuje miestnosť a v aplikácii potom vytvorí jej podrobnú 2D aj 3D mapu za pár sekúnd pokrývajúcu až štyri poschodia. Aby bolo upratovanie naozaj precízne a nedošlo k vynechaniu, hoci jediného kúska podlahy, tak pomocou mapovania dokáže automatický vysávač Roborock S8 MaxVUltra plánovať trasy upratovania, optimalizovať a zefektívňovať celý proces upratovania. Mobilná aplikácia potom ponúka množstvo možností, ako prispôsobiť priebeh upratovania, aby čo najviac zodpovedal vašim predstavám. S Roborock S8 MaxVUltra môžete dokonca ušetriť náklady na elektrinu – funkcia mimošpičkového nabíjania umožňuje dobíjanie vysávača v čase, keď odoberáte elektrinu v nižšej tarife.

XIVACS10-06

Dostatočne inteligentný, aby sa vyhol problémom

Robotický vysávač Roborock S8 MaxVUltra zvládne na jedno nabitie upratovať až 180 minút nepretržitého upratovania. Objem umývateľnej nádoby na nečistoty je 270 ml a nádržka na vodu pojme 100 ml. Pomocou presnej laserovej navigácii si urobí robotický vysávač úplnú predstavu o vašej domácnosti a vytvorí si detailnú mapu. Technológia Reactive AI 2.0 slúži na spoľahlivé rozpoznanie rôznych predmetov, ktoré by robotickému vysávaču Roborock mohli pri upratovaní prekážať.

XIVACS10-07

O nič sa nestarajte

Vďaka schopnosti samočistenia si môžete byť istí, že vysávač Roborock S8 MaxVUltra bude vždy čistý a po upratovaní v okamihu zbavený všetkých nečistôt a špiny. Vďaka funkcii samočistenia sa robotický vysávač postará o všetko za vás. Dokovacia stanica sa skladá z troch nádob – jednej nádoby s čistou vodou, druhej so špinavou vodou a posledná nádoba s prachovým vreckom je určená na prach a nečistoty.

XIVACS10-07

Nastavte si proces upratovania presne podľa svojich predstáv

Všetky nastavenia a ovládanie robotického vysávača Roborock S8 MaxVUltra zvládnete pomocou mobilnej aplikácie Roborock. Jednoducho tá môžete nastaviť no-go zóny, virtuálne steny, rozdelenie a pomenovanie miestností a mnoho ďalšieho, vrátane zobrazenia aktuálnej polohy robota. Pri každej upratovanej miestnosti môžete nastaviť typ povrchu, upraviť sací výkon, intenzitu mopovania, hladinu vody, poradie upratovania jednotlivých miestností a nespočetné množstvo ďalších možností. Novinkou je možnosť na mape nastaviť polohy prahov tak, aby cesta cez ne bola pre robota jednoduchšia a nezasekol sa na nich. Robotický vysávač Roborock S8 MaxVUltra dokáže prekonať prekážky do výšky 2 cm.

XIVACS10-07

Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie aj hlasom

Stačí teda stlačiť jediné tlačidlo na displeji vášho mobilného telefónu a už sa o upratovanie nemusíte starať. Automatický vysávač RoborockS8 MaxVUltra bude upratovať, keď budete preč, v práci alebo kedykoľvek budete chcieť – a až sa vrátite domov, bude na vás čakať perfektne uprataná domácnosť. Výhodou je, že tento robotický vysávač môžete integrovať do vašej smart domácnosti a je možné ho ovládať hlasovými príkazmi. Roborock S8 MaxVUltra je kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant a Siri. Detská poistka potom zabráni vašim deťom robota spustiť či akokoľvek s ním manipulovať bez vášho vedomia. Roborock S8 Pro Ultra je dokonca certifikovaný od TÜV ako bezpečný produkt na smart domácnosť a spĺňa normy ETSI EN 303 645 na kybernetickú bezpečnosť. Vďaka zabudovanej kamere, reproduktoru a mikrofónu vám môže robotický vysávač Roborock S8 MaxVUltra poslúžiť na skontrolovanie domácnosti alebo na komunikáciu so svojim domácim miláčikom.

XIVACS10-07

Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na vysávanie, EPA E12 filter, senzor proti nárazu, automatické vysypanie, predvoľba miestností na upratovanie, časový rozvrh upratovania a automatické čistenie mopovacích návlekov, regulácia výkonu, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,27 l, plastová zberná nádoba o objeme 0,27 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, laserová a LiDAR navigácia, BLDC motor, doba chodu 180 min, doba nabíjania 4 h, hlučnosť 67 dB, bez oklepu, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Home, Wi-Fi, príkon 60 W, rozmery 47 × 40,9 × 44,6 cm (V׊×H), hmotnosť 14,6 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba

Vlastnosti

Výdrž batérie (min.)180
Doprava ZADARMOÁno
Hlučnosť vysávača (dB)do 70 (extra tichý)
Objem nádoby (l)0,27
Umývateľný filterÁno
Nabíjacia stanicaÁno
Hmotnosť (kg)4.5
Maximálne pokrytie (m2)300
Doba nabíjania (min.)360
Pripojená na Wi-FiÁno
Plánovanie vysávaniaÁno
Farba - všeobecnábiela
Výška (cm)10.3
Šírka (cm)35
Hĺbka (cm)35
Automatické vysypanieÁno
Senzor proti nárazuÁno
Časový rozvrhÁno
Max. sací výkon (Pa)10000

Tento produkt ešte nikto nehodnotil

Hodnotenie produktu

Hodnotenie ešte môžete upresniť

Recenziu zverejníme, keď overíme že spĺňa naše podmienky


Ďakujeme za vašu recenziu

Recenziu zverejníme, keď overíme, že spĺňa naše podmienky.

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii