Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope po prihlásení do zákazníckeho účtu.

KÄRCHER WD 4 S V-20/5/22 1.628-290.0

AKCIA
-12%
KÄRCHER WD 4 S V-20/5/22 1.628-290.0 Zväčšiť

KÄRCHER WD 4 S V-20/5/22 1.628-290.0

WD4PSV20522

440561

Kärcher

Nový produkt

AUTORIZOVANÝ PREDAJCA
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 1 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Vynikajúce sanie so spotrebou iba 1000 wattov: Vysávač na mokré a suché vysávanie WD 4 S V-20/5/22. Vybavený špeciálnym príslušenstvom je ideálnym zariadením na dokonalé čistenie interiérov . Odním... zobraziť viac
Cena

158,00 €

-21,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


158,00 €

Skladom: 1 ks

Máte záujem sa pýtať na produkt
KÄRCHER WD 4 S V-20/5/22 1.628-290.0 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

Detaily

Vynikajúce sanie so spotrebou iba 1000 wattov: Vysávač na mokré a suché vysávanie WD 4 S V-20/5/22. Vybavený špeciálnym príslušenstvom je ideálnym zariadením na dokonalé čistenie interiérov . Odnímateľná rukoväť umožňuje pripevniť rôzne hubice priamo na saciu hadicu, čím zaistí, že práca bude jednoduchá aj v stiesnených priestoroch. Súčasťou vysávača je aj robustná 20-litrová nerezová nádoba, 5 metrová šnúra, 2,2 metra dlhá sacia hadica, podlahová hubica, plochý skladaný filter a flisové filtračné vrecko. Plochý skladaný filter je vhodný najmä na nepretržité mokré a suché vysávanie bez nutnosti výmeny filtra. Vďaka patentovanej technológii odstraňovania filtra je možné plochý skladaný filter vybrať v priebehu niekoľkých sekúnd, pričom sa vyhnete akémukoľvek kontaktu s nečistotami. A samozrejmosťou je, že vysávač je dodávaný s ďalšími známymi prvkami výbavy z osvedčeného radu mokro-suchých vysávačov Kärcher. Pre optimálne odstránenie jemných a odolných nečistôt. Odnímateľná rukoväťNa saciu hadicu je možné priamo pripojiť rôzne hubice. Pre jednoduché vysávanie – aj v stiesnených priestoroch. Patentovaná technológia odstraňovania filtraRýchle a jednoduché vybratie filtra z filtračného boxu – bez kontaktu s nečistotami. Na mokré a suché vysávanie bez výmeny filtra. Uloženie hadice na hlave zariadenia Nasávaciu hadicu je možné skladovať priestorovo úsporným spôsobom zavesením na hlavu prístroja. Intuitívne zabezpečovacie mechanizmy pre ľavákov a pravákov. Praktické uloženie kábla a príslušenstva Priestorovo úsporné, bezpečné a ľahko dostupné skladovanie príslušenstva. Napájací kábel možno bezpečne uložiť pomocou integrovaných káblových hákov. Flísové filtračné vrecko Trojvrstvový fleecový materiál mimoriadne odolný proti roztrhnutiu. Pre dlhotrvajúci sací výkon a vynikajúce zadržiavanie prachu. Praktická parkovacia poloha Rýchle a jednoduché medziparkovanie sacej trubice a podlahovej hubice pri prerušení práce. Odkladacia polica Na bezpečné uloženie nástrojov a malých dielov, ako sú skrutky a klince. Medziparkovanie rukoväte na hlave zariadenia Pri prestávke v práci rýchlo zaparkujte rukoväť na hlave zariadenia. Zariadenie, sacia hadica a podlahová hubica sú optimálne zladené Pre najlepšie výsledky čistenia – či už suché, mokré, jemné alebo hrubé nečistoty. Pre maximálne pohodlie a flexibilitu vysávania.

Vlastnosti

Objem vrecka/nádoby (l)17,0 - 21,0

Tento produkt ešte nikto nehodnotil

Hodnotenie produktu

Hodnotenie ešte môžete upresniť

Recenziu zverejníme, keď overíme že spĺňa naše podmienky


Ďakujeme za vašu recenziu

Recenziu zverejníme, keď overíme, že spĺňa naše podmienky.

7 ďalšie produkty v rovnakej kategórii